Лекція про підключення та систему автоматизованого обліку

Завдяки угодам про співпрацю, укладеним Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу зі стейкхолдерами,  студенти мають чудову нагоду поєднувати теорію із практикою та регулярно спілкуватися з фахівцями тієї галузі науки, яку вивчають.

Ось і цього разу третьокурсники кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Інституту архітектури, будівництва та енергетики ІФНТУНГ зустрілись зі спеціалістами АТ «Прикарпаттяобленерго».

Саме тут працює багато наших випускників, а сьогоднішні студенти мріють потрапити на роботу до потужної і знаної компанії. Тому лекція, яку для них прочитали начальник цеху служби приладів обліку та автоматики (дирекція з управління активами) Ярослав Проців та провідний інженер з  автоматизованих систем обліку електроенергії (АСОЕ) відділу організації обліку та автоматики Роман Куриляк, мала особливу цінність. Йшлося про типи електричних лічильників; індукційні, електронні багатофункціональні електролічильники; схеми їхнього підключення та систему автоматизованого обліку електроенергії – все те, що обов’язково знадобиться хлопцям і дівчатам під час самостійної роботи за фахом.

Слід зазначити, що такий формат роботи припав до душі студентам і виявився вельми ефективним, тож попереду – ще багато тем для розгляду разом із стейкхолдерами, які беруть безпосередню участь у підготовці своїх майбутніх працівників.

Детальніше