Лекція проф. Пилипенка Л.

В сучасних умовах, в яких заклади вищої освіти проводять навчальні заняття, широко використовуються інструменти і технології дистанційного професійного навчання. Так, сьогодні 13 жовтня 2020 р. на кафедрі обліку та оподаткування була прочитана відкрита он-лайн лекція на тему «Аудиторський ризик і оцінювання системи внутрішнього контролю». Лекцію студентам першого бакалаврського рівня вищої осаіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" ОПП "Облік і оподаткування" з дисципліни «Аудит» представив запрошений лектор - доктор економічних наук, директор Інституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська Політехніка» Пилипенко Любомир Миколайович.

Під час лекції студенти дізналися відповіді на низку теоретичних, практичних та організаційних питань стосовно оцінювання аудиторського ризику та його складових.

Викладення лекції супроводжувалося наочною демонстрацією, а питання, звернені до аудиторії, сприяли здійсненню зворотного зв'язку. Любомир Миколайович вміло використовує сучасні інструменти у викладанні облікових дисциплін, викладає на високому професійному рівні, про що свідчать захопливі відгуки здобувачів та позитивні враження викладачів. Дякуємо за співпрацю та творчий підхід до роботи зі студентами!

 

  • 1