Курси підвищення кваліфікації працівників АТ "Оператор газорозподільної системи"Чернівцігаз"

З огляду на стратегію розвитку Центру дистанційного навчання, як структурного підрозділу ІФНТУНГ, працівниками ЦДН здійснюється навчання та підвищення кваліфікації як навчально-педагогічних працівників ІФНТУНГ, так і бажаючих отримати підвищення кваліфікаційного рівня за новітніми дистанційними та освітніми технологіями працівників підприємств та організацій. Зокрема,  підведено підсумки курсів підвищення кваліфікації працівників АТ «Оператор газорозподільної системи «Чернівцігаз» для начальника відділу інспектування, старшого інженера з метрології та провідних інженерів з метрології.

На базі ЦДН ІФНТУНГ проводився цикл дистанційного навчання за створеними та сертифікованими електронними навчальними курсами, а очне навчання відбувалося в облаштованих теоретичних і практичних класах підприємства «Чернівцігаз». 

Дане підприємство систематично проводить у співпраці з ІФНТУНГ адаптаційне навчання для нових співробітників, підвищення кваліфікації та практичну перепідготовку. В навчанні використовуються віртуальні технології (клас віртуальної реальності), які дозволяють не лише йти в ногу з інноваціями, а й на випередження. Працівники ознайомлюються із взірцями газового обладнання від світових виробників, що адаптоване до особливостей українських газових систем. Зокрема, у навчальному приміщенні «Чернівцігаз» встановлені стенди з метрологічним обладнанням, засобами для комплексно-приладового обстеження мереж, електрогазозварювання та зварювання поліетилену, газорегулююче обладнання, сучасні котли з найвищою продуктивністю та ККД.  

На даний час галузь газовидобування та газотранспортної системи потребують підвищення кваліфікації кадрів, а також спеціалізованої підготовки випускників ЗВО та тимчасово переселених громадян нашої держави.

ЦДН разом з ЦПМ НВ розроблено цикл програм підвищення кваліфікації та семінарів, тривалістю від двох тижнів до трьох місяців. При проведенні курсів підвищення кваліфікації видано 16 сертифікатів для працівників підприємства «Чернівцігаз», що підвищили свій кваліфікаційний рівень