Криза - час можливостей

Цими днями до нашого університету прикута увага не тільки містян, мешканців Прикарпаття, але й усієї України. Адже, внаслідок російської атаки на Івано-Франківщину, корпуси ІФНТУНГ зазнали серйозних ушкоджень і руйнувань. 

А це - не забуваймо - надзвичайно важливий для енергетичної безпеки держави освітній заклад. Ми свідомі своєї місії. Тому не збираємося опускати руки. Навпаки, у драматичних суботніх подіях вбачаємо привід для більшої консолідації суспільства в боротьбі з ворогом. Наш внесок у цю боротьбу - підготовка нової когорти молодих фахівців, які, озброєні знанням новітніх галузевих технологій, прогресивного світового досвіду, забезпечуватимуть ефективне використання корисних копалин, впровадження ''зеленої'' енергетики, сучасних рішень в робототехніці, електроніці, інформатиці, в архітектурі та будівництві... Перелік може бути дуже довгим, адже ІФНТУНГ готує фахівців за багатьма спеціальностями та освітніми програмами, котрі зараз, як бачимо, стають гіперпопулярними й актуальними. Саме тому до нашого ЗВО - така велика увага. І саме тому ми одразу беремо високий темп відновлення. Відновлення й оновлення, бо збираємося стати навіть кращими, ніж до чорної суботи 22 червня 2024 року. Це виклик для нас. Але колектив ІФНТУНГ цей виклик прийняв і готовий сфокусувати весь свій освітянський і науковий потенціал на дітях, які вирішили залишитися на Батьківщині і таки навчатися в Україні. В ІФНТУНГ вони отримають максимум можливого, якщо вподобають технічну освіту. 

Втім, найвищу планку ставлять для себе всі інститути ІФНТУНГ: кожен може навести багато прикладів блискучої кар'єри своїх випускників, в основі якої - освіта в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Такий фундамент для свого професійного майбуття може закласти кожен, хто в ці складні часи зрозуміє, що криза - час можливостей. Нам це відомо достеменно. Тому будуємось, відновлюємось і продовжуємо працювати. Чекаємо вас, друзі, не тільки як абітурієнтів, але й просто як гостей. 

Уже найближчим часом ІФНТУНГ відкриє свої двері для STEM FEST. Стежте за нашими повідомленнями, приходьте і знайомтеся з університетом ближче!