Кредитування малого бізнесу

20 листопада 2023 р. в рамках роботи наукового гуртка «Підприємництво і маркетинг» для студентів 1 курсу спеціальностей 075 «Маркетинг» (гарант к.е.н., доц. Надія ДАЛЯК) та 076 «Підприємництво та торгівля» (гарант к.е.н., доц. Сергій ПОБІГУН)  було проведено виїзне заняття на базі Premium-відділення ПриватБанку м. Івано-Франківськ.

В рамках зустрічі «Кредитування малого бізнесу» здобувачі освіти ознайомилися з банківською системою одного із стовпів державної економіки. Керівник відділу малого бізнесу – Леся ЮРКЕВИЧ звернула увагу на Державну програму  «Доступні кредити 5-7-9», яку створили за ініціативою Кабміну, для підтримки та розвитку малого бізнесу, а саме:          

-купівля та ремонт приміщень; 

- придбання чи модернізація основних засобів;

- придбання прав інтелектуальної власності тощо.                                      

Директор Івано-Франківського відділення №31 - Василь МАЛЕТИЧ підтвердив, що «ПриватБанк» залишається стабільним та надійним партнером, навіть у найскладніші часи країни, для фінансових справ українців. Його інновації роблять життя та ведення бізнесу зручнішим. Банківські продукти й сервіси, відповідають  найвимогливішим потребам клієнтів даної установи.                                                              

Регіональний менеджер Premium-відділення ПриватБанку – Марія ЧОВГАН зосередила увагу студентів на зручному графіку погашення кредиту та  здешевленні його вартості, для суб’єктів підприємництва, за умови створення нових робочих місць. Акцентувала увагу й на платіжній безпеці.                                                                                                            

Студенти мали можливість самостійно переконатися, що  ПриватБанк є найбільшим за розмірами активів та лідер роздрібного банківського ринку держави. Попри умови воєнного стану, більш ніж 19 мільйонів активних клієнтів здійснюють фінансові операції як в режимі тет-а-тет, так і за допомогою додаткових послуг дистанційного банкінгу рухають економіку країни вперед.

Цікаве спілкування з висококваліфікованими професіоналами не залишило байдужим молоде покоління. Саме завдяки гармонійному поєднанню теорії з практикою,  партнерству Івано - Франківського національного технічного університету нафти і газу та Premium-відділення ПриватБанку м. Івано-Франківськ, здобувачі освіти збагатили знання, будуть впроваджувати реалізацію своїх бізнес-проєктів та формувати економічне майбутнє держави. Подарована книга «Від нуля до одиниці», із власної бібліотеки, «ПриватБанку» буде надійним путівником до втілення мрій у майбутньому.                                                                                       Дякуємо незламним воїнам України за чисте небо та надану можливість сприяти українській молоді розвиватися та виборювати Перемогу! Кожен на своєму фронті.

 

 

 

 

 

  • 1
  • 1
  • 1
  • 1