Коледж – Університет: співпраця та взаємодія

Днями делегація Івано-Франківського національного університету нафти і газу – директор Інституту нафтогазової інженерії, проф. Олег ВИТЯЗЬ та доцент кафедри геології та розвідки нафтових і газових родовищ Факультету природничих наук Валерій ОМЕЛЬЧЕНКО відвідали Дрогобицький фаховий коледж нафти і газу. У рамках візиту відбулась робоча зустріч з директором коледжу Юрієм ХОМОШЕМ та заступницею директора з навчальної роботи Марією ШИМКО, під час якої були обговорені питання підготовки фахівців за спеціальностями 185 – Нафтогазова інженерія та технології та 103 – Науки про Земля.

Директор ІНГІ Олег ВИТЯЗЬ також взяв участь в роботі екзаменаційної комісії із захисту дипломних робіт спеціальності 185 – Нафтогазова інженерія та технології. Перед початком роботи комісії проф. Олег ВИТЯЗЬ розповів випускникам коледжу про університет, умови навчання та ознайомив їх з особливостями вступної компанії 2024 року.

Доцент Валерій ОМЕЛЬЧЕНКО провів зустріч з випускниками спеціальності 103 – Науки про Земля, на якій представив університет та познайомив присутніх з особливостями вступу на скорочений термін підготовки.

Зустрічі пройшли в теплій обстановці, випускники коледжу отримали відповіді на всі питання, що стосувалися вступу в університет. 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5