Кафедра ПУА здобула перемогу в конкурсі освітніх інновацій!

Днями Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) визначило переможців конкурсу «Кращі практики впровадження освітніх інновацій у системі професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад» у 2022 році.

Інновація кафедри публічного управління та адміністрування (ПУА) «Використання методології дизайн-мислення у навчанні публічних службовців для впровадження змін» здобула перше місце в номінації «Підвищення кваліфікації публічних службовців». Відповідне рішення затверджено наказом НАДС від 07 жовтня 2022 року №94-22.

Інновацію впроваджено кафедрою ПУА за участю партнерів із Каунаського технологічного університету в навчанні посадових осіб місцевого самоврядування з питань забезпечення якості публічних послуг у межах реалізації українсько-литовського проєкту «Розвиток компетентності працівників литовського та українського публічних секторів з використанням методології дизайн-мислення».

Мета інновації – забезпечення практичної спрямованості та результативності навчальних заходів, а також вирішення їх учасниками проблем професійної діяльності щодо запровадження змін і реформ шляхом використання методології, яка довела свою ефективність у практиці провідних закладів освіти та дизайн-лабораторій, створених у структурах урядів або HR-агентств США, Великої Британії, Канади, Данії, Сінгапуру та ін.

Невдовзі кращі практики будуть опубліковані на офіційному вебсайті НАДС та Порталі управління знаннями.