Інтеграція теорії і практики

 

    Для студентів освітньої програми  "Міжнародний готельно-туристичний бізнес"  організовано  лекцію-тренінг на тему "Забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя під час організації ресторанної справи". 

    09.12.2022 р. заняття провела експерт ресторанного бізнесу, фахівець-технолог, головний спеціаліст Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, лікар з гігієни харчування 1 категорії  Леся  СЕМАНЧУК.

    Дізналися багато цікавого про нормативні вимоги до  організації ресторанного бізнесу. Мали можливість поспілкуватися, обговорити існуючі проблеми, порівняти український і зарубіжний досвід, задати запитання.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4