ІФНТУНГ – серед учасників VIІ Київської нафтогазової конференції

В рамках щорічної виставки «НАФТОГАЗЕКСПО-2023» стартувала VIІ Київська нафтогазова конференція «Буріння. Інтенсифікація екологія та охорона праці». Захід зібрав разом експертів та лідерів галузі з метою зміцнення української енергетичної незалежності.

2Понад  25 професійних спікерів, представники понад 50 компаній приєднаються до Конференції, а понад 200 учасників додадуть їй багатогранності дискусіям.1 Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу представляють на конференції ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик та проректор з наукової роботи Олександр Кондрат.

Розпочався науковий форум вітальними словами від освітян, спонсорів та партнерів. Привітав учасників професійної спільноти й ректор університету Ігор Чудик.

У рамках заходу, який складається з трьох секцій, будуть обговорені передові технології буріння та інтенсифікації притоку, а також важливі аспекти екології, правових, економічних і політичних умов діяльності газовидобувної галузі в Україні. Знання і досвід, якими будуть обмінюватися учасники конференції, покладуть основу для майбутнього нашої країни.

В учасників Конфренції є розуміння того,  що енергонезалежність особливо відчутна в часи війни. Від нафтогазового  сектору сьогодні залежить контроль над власними ресурсами, а  збільшення їх видобутку допомагає забезпечити стійкість і незламність.

 

  • 1
  • 2