ІФНТУНГ презентує свої досягнення на Міжнародній виставці

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу презентує свої досягнення у сфері освіти, науки та інновацій на VII Міжнародній спеціалізованій виставці «НАФТОГАЗЕСПО-2023».

Окрім університету участь у виставці беруть вітчизняні та іноземні виробники і постачальники нафтогазового обладнання і технологій, нафто- і газосервісні компанії, інжинірингові підприємства, науково‑дослідні організації та інші компанії, що працюють у галузі. Й усі учасники об’єдналися з єдиною метою - сприяти збільшенню видобутку нафти і газу та підвищенню ефективності використання цих ресурсів за рахунок впровадження сучасних технологій, обладнання та послуг.

Так, на виставці було представлено широкий спектр матеріалів і технологій для розвідки, буріння, видобування, переробки, транспортування та зберігання нафти й газу, а також системи безпеки, контролю, обліку енергоносіїв, інноваційні проєкти тощо.

1Велику зацікавленість серед відвідувачів викликали стенди нашого університету, на яких учасники виставки могли ознайомитись із умовами вступу, можливістю перепідготовки та підвищення кваліфікації, науковою та освітньою діяльністю, матеріально-технічною базою, інноваціями.

2Відзначимо, що ІФНТУНГ є постійним учасником міжнародних професійних, галузевих  та освітніх виставок. Адже саме участь в таких спеціалізованих форумах дає можливість ознайомитись з досвідом передових нафтогазових кампаній, що надалі сприятиме розвитку нафтогазового комплексу та зміцненню енергетичної безпеки держави!

У межах виставки «НАФТОГАЗЕСПО-2023» проходить VIІ Київська нафтогазова конференція «Буріння. Інтенсифікація екологія та охорона праці». До роботи конференції долучився також й ІФНТУНГ.

3Виставка проходить у Міжнародному виставковому центрі в м. Київ і триватиме до 19 жовтня. Тож запрошуємо всіх зацікавлених у співпраці!

Інформація оновлюється