ІФНТУНГ налагоджує співпрацю з литовською компанією

Цьому спряє ефективне партнерство Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу з Бізнес-асоціацією Івано-Франківська, яке неодноразово підтверджене не словом, а ділом. Тож візит члена правління ГС «Бізнес Асоціація Івано-Франківська» Віктора ВІНТОНЯКА до ІФНТУНГ приніс нові пропозиції щодо створення можливостей для розвитку університету та побудови партнерства.  

На зустрічі з ректором ІФНТУНГ Ігорем ЧУДИКОМ та проректором з наукової роботи Олександром КОНДРАТОМ гість представив литовську компанію «Jostra», яка володіє напрацюваннями методів  для підвищення конкурентоспроможності закладів освіти та готове співпрацювати в енергетичній сфері, зокрема, залучення інвестицій у сферу альтернативної енергетики, та сфері, пов’язаній з твердими побутовими відходами. Університетській адміністрації були також представлені пропозиції спільної участі в проектах, проведення тренінгів компанією «Jostra» по Cost benefit analysis (аналіз витрат й зисків) тощо. 

Сторони обговорили можливості налагодження ефективної роботи та подальшої співпраці у сфері розвитку професійної технічної освіти.  

  • 1
  • 2