ІФНТУНГ долучився до мережі Європейських цифрових інноваційних хабів!

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу увійшов у складі партнерів Фонду Промприлад до мережі Європейських цифрових інноваційних хабів!

Спільно із Фондом Промприлад, Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської радиBeetroot AcademyБізнес Асоціація Івано-Франківська університет сфокусується на сферах кібербезпеки, штучного інтелекту, енергетичного сектору та зеленої трансформації - усіх напрямках, які розвиваються в енергетичному університеті майбутнього.

Європейські цифрові інноваційні хаби – це центри, які допомагають малому та середньому бізнесу та громадським організаціям покращувати виробничі процеси, продукти чи послуги за допомогою цифрових технологій.
Приєднання до цієї мережі дасть змогу налагодити контакти з іншими європейськими хабами, а в майбутньому – обмінятися кращими практиками між центрами в різних країнах.

Спільно усі причетні сприятимуть цифровій трансформації України та процесам розробки проєктів, котрі допомагатимуть підприємцям впроваджувати інноваційні технології в український бізнес!



 

Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця