Готові працевлаштовувати кращих студентів-перекладачів вже сьогодні

Таку думку висловили стейкхолдери – представники ТОВ «Фірма Надія», яка є  лідером готельно-ресторанного бізнесу в Івано-Франківську на зустрічі з викладачами і студентами  випускової кафедри філології та перекладу Інституту гуманітарної підготовки та державного управління (спеціальності 035 «Філологія»).

До Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу завітали: заступник директора з реклами та зв’язків з громадськістю фірми «Надія»1 22Роман Король та начальник відділу по роботі з персоналом Наталія Гільтайчук. Вони поспілкувалися зі студентами ІІІ та ІV курсів (гр. ФІЛ-20-1, ФІЛ-20-2, ФІЛ-19-1 та ФІЛ-19-2), розповіли про історію розвитку компанії, її відзнаки, презентували структуру фірми, відзначили можливості кар’єрного зростання для мотивованих молодих фахівців. Гості відзначили позитивний досвід з випускниками не лише спеціальності «Філологія», а й інших профільних спеціальностей ІФНТУНГ, які вже працюють у компанії. Представники фірми поділилися планами щодо відкриття в нашому місті у найближчому майбутньому 5-зіркового готелю «Дністер». Щоб забезпечити відповідний статус готелю, буде створено близько 100 вакансій, на яких вони будуть раді бачити випускників університету.

На додаток, стейкхолдери запросили студентів молодших курсів на проходження практики у ТОВ «Фірма Надія» й на навчання за програмою дуальної освіти з метою майбутнього працевлаштування. Представники компанії наголосили, що у них є великий запит на фахівців з відмінними знаннями англійської мови, адже туристична галузь у нашому регіоні розвивається навіть у сьогоднішніх важких умовах.

 

  • 1
  • 5
  • 4
  • 2
  • 3