Філологічні студії і перекладознавчий дискурс

Сьогодні в рамках форуму «Ukrainian Language Forum: Tutoring and Business Focus» в Університеті Короля Данила відбулася Міжнародна конференція «Філологічні студії і перекладознавчий дискурс».

Мета конференції – обговорення актуальних проблем філологічної науки: від теоретичних питань загального мовознавства і комунікативістики до прикладних аспектів перекладознавства та методики викладання мов.

У конференції взяли участь викладачі кафедр філологічного спрямування Івано-Франківська, в онлайн-форматі працювали доповідачі зі Швеції та США.
Серед учасників був і доцент кафедри філології та перекладу ІФНТУНГ Володимир Павлик, який виступив з доповіддю на тему «Інтертекстуальність публіцистичного тексту: стилістика та переклад».

«Міжнародна конференція сприяє формуванню теоретичних та практичних компетентностей майбутніх фахівців спеціальності 035 Філологія, налагодженню міжнародних зв’язків кафедри іноземної філології та бізнес-комунікацій УКД із суміжними кафедрами різних країн», – відзначив завідувач кафедри Василь Бойчук.

 

  • Філологічні студії і перекладознавчий дискурс
  • Філологічні студії і перекладознавчий дискурс