Економічна спільнота ІФНТУНГ відзначає Всесвітній день економіста

12 жовтня економісти України разом з усім світом відзначають своє професійне свято.  До цієї професійної когорти належать фахівці у галузі економічної науки й практики, а також – з дослідження, планування і керівництва господарською діяльністю підприємства. Безперечно, це – й свято працівників фінансових відділів в банках, приватних і державних компаніях, а також викладачів і студентів економічних факультетів. З цієї нагоди Центр розвитку підприємництва «Бізнес-інкубатор» організував студентам економічних спеціальностей  в межах дисциплін «Соціально-економічна безпека» (тема «Фінансова складова соціально-економічної безпеки» для студентів груп ЕК-21-1, МЕ-21-1), «Потенціал і розвиток бізнесу» (ЕК-20-1) та «Концепції управління» (МЕ-22-1) екскурсію до податкової служби.

Зі студентами зустрілася начальник Івано-Франківської ДПІ Олександра Михайловська, яка розповіла про основні завдання, над якими працює податкова служба, про особливості роботи в мовах воєнного часу, детально зупинилась на адміністративних послугах, які надаються податковою службою та порядком їх надання.

Також студентам цікаво було дізнатись як зареєструвати власну справу, обрати систему оподаткування, які податки сплачують підприємці та яку звітність подавати до податкової.

1До студентської групи на екскурсії долучились слухачі навчальних курсів для діючих підприємців та початківців, які навчаються в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Зустріч з податківцями була пізнавальною, корисною і цікавою.

Університетська спільнота вітає всіх економістів, викладачів та студентів Інституту економіки та менеджменту, працівників-економістів університету.

Бажаємо вам впевненості, удачі, вміння, процвітання та кар’єрного зростання!

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 6