Допомога не на словах, а неодноразово підтверджена вчинками

«Ми взяли курс на швидке відновлення. Бо наша ціль - стати міцнішими, досконалішими, кращими» - наголошує ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК.

В цьому нам допомагають наші друзі, партнери, стейкхолдери. Серед них –  представники «Групи Нафтогаз», які не просто підтримують фінансово, а розділяють з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу всі труднощі з відновлення університету. 

 Сьогодні розпочалась робота представників групи Нафтогаз щодо відновлення ІФНТУНГ. Спільно з керівництвом університету оглянули будівлі та визначили загальний обсяг відновлюваних робіт. А роботи попереду чимало. Домовленості зафіксували у протоколі зустрічі та підготували меморандум щодо подальшої співпраці. 

«Попереду - титанічні зусилля і кропітка праця. А все - задля того, щоби ІФНТУНГ і надалі міг готувати фахівців, не лише для нафтогазової галузі, а й для забезпечення енергетичної незалежності України», - відмітив перший заступник генерального директора АТ Укргазвидобування Віталій ЗАЄЦЬ

Підтримка і допомога наших партнерів кріпить нашу віру. Віру в світлих людей, у затребуваність інженерної технічної освіти, у Перемогу України.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4