До ІТ-компаній – по досвід зі студентської лави

Ніщо не цінується при працевлаштуванні так високо, як практичні навички та досвід роботи, хай невеликий, але за фахом.  В ІТ-сфері ця потреба відчувається особливо гостро, тут все розвивається дуже швидко. Тому співпраця Інституту інформаційних технологій з ІТ-компаніями, ознайомчі екскурсії на фірми,   зустрічі2 та 1лекції від стейкхолдерів посідає чільне місце у його діяльності.

На цьому тижні  кафедра інженерії програмного забезпечення запросила на зустріч із студентами спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» представницю HR компанії NetLS Ольгу ЯЦЮК та представника компанії Middle Full-Stack .NET Developer Костянтина КЕЦКАЛА.

Студенти скористались нагодою довідатись про нові можливості, захоплюючі проекти та вивчення найсучасніших технологій. Так, темою доповіді Костянтина КЕЦКАЛА був  «Код та креатив: цікаві історії з життя C# програміста», під час якої  Костянтин поділився своїм багатим досвідом у сфері ІТ та розповів про захоплюючий світ технології C# та різні аспекти програмування.3

Студенти також дізналися про цікаві кейси форс-мажорів, які можуть траплятися при оцінці проектів. Присутнімй на зустрічі молоді дали ясно зрозуміти, наскільки важливим є важливості вивчення англійської мови для їхнього фаху та майбутньої роботи.  Ольга ЯЦЮК розповідала про можливості практики в компанії. та запевнила, що компанія відкрита до співпраці та завжди готовіа надавати студентам можливість здобути практичний досвід та реалізувати свої ідеї у сфері ІТ.

 

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9