До Дня Збройних Сил України в ІФНТУНГ відзначили військовослужбовців

У переддень Збройних Сил України в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу від імені  Голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук було нагороджено військовослужбовців з нагоди професійного свята. З вітальним словом виступив ректор університету Євстахій Крижанівський та заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Гайда.

Через повновномасштабне вторгнення російського окупанта на Івано-Франківщину прибули півтори сотні тисяч внутрішньо переміщених осіб, релокувалися чимало підприємств, свій прихисток у нас знайшли навчальні заклади, серед яких - Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, зокрема факультет радіотехнічних військ Протиповітряної оборони.

Серед випускників харківського ЗВО – сотні офіцерів, генералів, міністри оборони, головнокомандувачі різних видів військ, чимало учасників бойових дій, та миротворчих операцій у різних куточках світу, ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Начальник факультету радіотехнічних військ протиповітряної оборони Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, полковник Сергій Ковалевський нагородив також військових, які з першого дня російського вторгнення стали на захист міста-героя Харкова.

Університетська спільнота висловлює найщиріші вітання з нагоди свята та бажає всім вам міцного здоров’я, сил, терпіння, добра і перемог!

 

  • 1
  • 2