В контексті практично-орієнтованого вивчення дисципліни «Організація ресторанної справи» для студентів третього курсу групи МГТ-20-1, які навчаються за освітньою програмою "Міжнародний готельно-туристичний бізнес" 12.11.2022 р. проведено бінарну лекцію на тему «Особливості роботи закладів ресторанного господарства».
Заняття провели: 1) доцентка Інституту природничих наук і туризму ІФНТУНГ к.е.н. Наталія КАЗЮКА та 2) к.е.н. Євгенія ШЕКЕТА, практикуючий бухгалтер (сімейна ресторація "Прянощі", Паб "Zillya", ресторан японської кухні "ІКРА", японський ресторан "Happy Sushi", заклад української кухні "Борщ").
Студенти отримали інформацію про ключові аспекти відкриття та ведення ресторанного бізнесу, ознайомилися з можливостями та основним функціоналом програми «Poster POS» (онлайн-каса, склад, фінанси, аналітика та CRM).