В контексті практично-орієнтованого вивчення дисципліни «Організація ресторанної справи» для студентів третього курсу групи МГТ-20-1, які навчаються за освітньою програмою "Міжнародний готельно-туристичний бізнес" 12.11.2022 р. проведено бінарну лекцію на тему «Особливості роботи закладів ресторанного господарства».
Заняття провели: 1) доцентка Інституту природничих наук і туризму ІФНТУНГ к.е.н. Наталія КАЗЮКА та 2) к.е.н. Євгенія ШЕКЕТА, практикуючий бухгалтер (сімейна ресторація "Прянощі", Паб "Zillya", ресторан японської кухні "ІКРА", японський ресторан "Happy Sushi", заклад української кухні "Борщ").
Студенти отримали інформацію про ключові аспекти відкриття та ведення ресторанного бізнесу, ознайомилися з можливостями та основним функціоналом програми «Poster POS» (онлайн-каса, склад, фінанси, аналітика та CRM).
Latest News
-
Construction beyond our imagination
-
Appeal to global academic and research community on de-putinization of academia
-
Ukraine's energy rebuilding plan
-
IFNTUOG International Projects are on a High Level of Development in the Precarpathian Region
-
International Project Festival – 2021 was held for the first time in the Precarpathian Region