Щорічна науково-практична конференція

04.04.2023, на кафедрі англійської мови  відбувся II етап науково-практичної конференції студентів ІФНТУНГ. Конференцію було проведено в режимі онлайн на платформі  ZOOM. У конференції взяли участь студенти різних напрямів підготовки, а також члени кафедри англійської мови. Усі англомовні наукові доповіді студентів супроводжувались цікавими презентаціями в Power Point. Незважаючи на незвичний формат конференції – дистанційний, з використанням інформаційно-комунікаційних засобів навчання, усі студенти показали належне володіння знаннями, уміннями й навичками професійно-спрямованої англійської мови.

Кафедра англійської мови щиро дякує усім учасникам конференції і сподівається, що участь у конференції сприятиме підвищенню мотивації студентів щодо вивчення англійської мови і стане тією сходинкою, яку варто удосконалювати у подальшому як особистому, так і професійному житті. 

ДЯКУЄМО!

Враховуючи певні мовленнєві показники щодо доповідей та їх презентації (зокрема, володіння граматичними, лексичними, фонетичними, стилістичними аспектами англійської мови; основними вимогами щодо написання та оформлення наукових доповідей), призові місця розподілено таким чином:

1місце

Горобцов Є. (ІП-20-1)

2 місце

Магас Н. (ІП-20-3)

Маркевич М. (НІТ-19-1)

Денисюк О. (ІП-22-2)

Чудик В. (ІП-22-1)                                                                                                                                              

3 місце

Кашуба Н. (ІП-20-2)

Відоняк Ю. (КІ-21-1)

Васько Х.(ІП-22-1)

Вітаємо переможців!!!

  • СНТК2022-2023
field_attachment