Друзі пізнаються в біді

В рамках тижня Донецької національної академії будівництва та архітектури в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулось урочисте засідання, в якому взяли участь науково-педагогічні працівники та студенти закладу, що знайшов зараз свій осідок на Прикарпатті.1

Слід зазначити, що ДонНАБА та ІФНТУНГ пов’язує тісна співпраця з модернізації навчальних планів ОПП «Будівництво і цивільна інженерія», а також змісту і складу дипломних проєктів, з оновлення навчальних дисциплін і стажування викладачів. Колективи двох ЗНО разом досліджують штучні споруди на автомобільних дорогах Прикарпаття, готують наукові публікації та міжнародні наукові проєкти (з 3D-сканування й фотограмметрії будівельних об'єктів).

Високо оцінюючи наукове партнерство, що отримало нову якість під час повномасштабного російського вторгнення в Україну, учасників заходу вітали в.о. ректора ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський та директор Інституту архітектури, будівництва та енергетики Мирослав Мазур. Історію та сучасність ДонНАБА й результати співпраці з ІАБЕ презентував проректор ДонНАБА Сергій Колесніченко, а ректор релокованого закладу Василь Кравець щиро подякував колегам за дружню підтримку в складний для країни час.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 22