Проект RO-Ua TADRI презентовано в рамках Дня Європейського Співробітництва 2021

23.09.2021 в рамках Дня Європейського Співробітництва 2021 "Проекти без кордонів Румунія-Україна"  презентовано Проект Ro-Ua Транскордонний академічний розвиток для досліджень та інновацій (2SOFT/1.2/86). Висвітлено стан реалізації проекту, досягнення результатів та подальші плановані заходи. 

Помічник керівника Проекту Володимир КОРНУТА зазначив, що, незважаючи на обмеження, викликані пандемією COVID 19, проект успішно реалізовується.  Центр інноваційного розвитку відкрито, усі охочі (студенти та ініціативні краяни) можуть зареєструвати ідею та реалізувати її, використовуючи обладнання Центру та за можливої фінансової підтримки зі сторони Проекту 2SOFT/1.2/86. Команда Проекту радо допоможе знайти вирішення проблем, навчить та допоможе виконати задумане. 

Представники Спільного моніторингового комітету та органів управління Спільної операційної програми "Румунія-Україна 2014-2020" позитивно оцінили хід реалізації проекту. Присутні представники інших проектів, що реалізовуються за підтримки програми "Румунія-Україна 2014-2020" зацікавились можливостями співпраці у реалізації власних ініціатив та вирішенні актуальних проблем краю.

Ознайомитись із представленою презентацією є можливість тут.

News Images

PHOTO GALLERY
  • Презентація проекту
  • Проекти без кордонів