ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ: ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «Облік і оподаткування» З РОБОТОДАВЦЯМИ

11 листопада 2020 року на кафедрі обліку та оподаткування відбувся круглий стіл зі стейкхолдерами з обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». Зустріч відбулася в онлайн-режимі.

Серед присутніх була Оксана Лимар – виконавчий директор  ТОВ "ЦЕНТР НАДАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ПОСЛУГ"

Під час обговорення Оксана Лимар озвучила безперечну актуальність освітньої програми «Облік і оподаткування» для регіону. Як керівник організації з  надання бухгалтерських послуг відзначила фахову підготовку випускників кафедри, їхні знання в 1-С та основах бухгалтерського обліку. Висловила задоволеність від співпраці з кафедрою та підтвердила готовність і надалі приймати студентів на практику.

Експерт акцентувала увагу на пропозиціях щодо модернізації освітніх компонент, зокрема ‒ щодо доречності навчити студентів технічних навиків: підключати базу 1-С, встановлювати M.E.Doc., підключатися до IP-серверу через Internet, працювати на віддаленому доступі. Наголосила, що при підготовці фахівців важливо враховувати вимоги часу, а тому доцільно при викладанні курсу «Практична підготовка» знайомити здобувачів із можливостями нової комплексної програми BAS (БАС) Бухгалтерія.

 

Щиро дякуємо всім учасникам за конструктивний діалог!

Сподіваємося на тривале та плідне співробітництво!

  • он-лайн зустріч
  • 2