ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ: ОБГОВОРЕННЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

Проведення зустрічей викладачів кафедри обліку та оподаткування з потенційними роботодавцями стало вже традиційним. Адже підвищення якості освітніх послуг та удосконалення освітньої програми були і є пріоритетними завданнями кафедри.

Під час сьогоднішньої зустрічі 03.12.2021 з професіоналами-аудиторами ТОВ «Аудит-сервіс ІНК» (Ципочка Наталія, Гретчак Марія, Наритник Сергій, Бідочка Тарас) були обговорені сучасні тенденції підготовки фахівців за спеціальністю «Облік і оподаткування» за першим (бакалаврським) і другим (магістерським) освітніми рівнями. Слід зауважити, що 90% персоналу аудиторської компаніє є випускниками кафедри обліку та оподаткування ІФНТУНГ, тому їхня думка щодо відповідності здобутих під час навчання компетентностей  фактичним і необхідним для подальшої професійної діяльності є надзвичайно вагомою.

У ході обговорення аудитори-практики акцентували увагу на необхідності посилення розвитку soft skills випускників,  що допоможе їм адаптуватися на перших етапах фахової роботи.

У підсумку робочої зустрічі виконавчий директор компанії Чучук Юрій зазначив важливість розуміння студентами, що отримані знання в університеті є тільки фундаментом для подальшого професійного зростання. Відгуки та пропозиції від учасників зустрічі слугуватимуть основою для подальшого розвитку освітніх програм «Облік і оподаткування» за першим (бакалаврським) і другим (магістерським) освітніми рівнями. Творення історії власного успіху фокусується на освіті, що триває все життя!

  • 1
  • 2
  • 3