Зустріч з студентами ОПП «Землеустрій та кадастр» щодо організації освітнього процесу у І півріччі 2024-2025 н.р.

   03 вересня 2024 року відбулася зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми освіти з гарантом освітньо-професійної програми «Землеустрій та кадастр», завідувачем кафедрою геодезії та землеустрою, професором, доктором географічних наук  Приходьком Миколою Миколайовичем.
  Під час зустрічі, студентів ознайомили зі змістом, структурою та особливостями обраної освітньої програми, представили графік навчального процесу та ознайомили з основними та вибірковими дисциплінами, процедурою вибору дисциплін та наголосили на необхідності здійснення вибору шляхом голосування в електронній формі. Також, студентів поінформували про правила та необхідність дотримання академічної доброчесності та підписали Декларації про дотримання принципів академічної доброчесності учасниками освітнього процесу.
  Гарант акцентував увагу студентів щодо активної участі здобувачів у опитуваннях, які проводяться в університеті, що в свою чергу допоможе краще організувати навчальний процес і покращати якість взаємодії організаторів навчального процесу та викладачів з студентами.

 

  • 1
  • 2
  • 3