Зустріч стейкхолдерів освітньої програми «Туристичний бізнес-менеджмент» другого магістерського рівня

 

            19 грудня 2022 року відбулась зустріч стейкхолдерів освітньої програми «Туристичний бізнес-менеджмент» другого магістерського рівня вищої освіти. Освітня програма запроваджена для реалізації в університеті з 2022 року. На ній навчається 22 здобувачі денної і заочної форм навчання.

           Тож зустріч призначалась для обговорення подальших кроків реалізації програми, перспектив її удосконалення. На зустрічі були присутні начальник управління туризму Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Він зауважив на необхідності викладання англійської мови з орієнтацією на туристично-рекреаційну сферу діяльності, на збільшенні практичної частини дисципліни Менеджмент проектів туристичного бізнесу, де здобувачі могли б займатись заповненням заявок на донорські програми. Від відділу туризму Івано-Франківської міської ради виступила Гугіль Наталія, яка запропонувала кафедрі подальшу співпрацю у заповненні проектних заявок на міжнародні гранти. Маючи 7 років професійної діяльності екскурсоводом, пані Наталія із задоволенням розповість магістрам у наступному семестрі тонкощі екскурсійної діяльності як запрошений професіонал-практик. Як представник готельного бізнесу слово взяв Климчук Ігор, випускник кафедри туризму, магістерської програми «Туризм», адміністратор готелю  з 5-ти річним стажем. Запропонував розширити можливість для здобувачів опанування інформаційних технологій в туристичному бізнесі, та ведення діяльності фізичної особи підприємця. Від туристичного бізнесу виступила Микуляк Ксенія – власниця туристичного агентства «7 континентів». Вона зазначила, що для туристичного бізнесу зараз є досить актуальним обізнаність в таргетингу, SMM, копірайтингу. Ці речі потрібно внести як обов’язкові  теми в дисципліні «Цифровий маркетинг туристичного бізнесу»

           Загалом зустріч пройшла в позитивній діловій обстановці. Кафедра туризму щиро дякує свої стейкхолдерам за слушні пропозиції з вдосконалення освітньої програми «Туристичний бізнес-менеджмент».

 

  • 2м
  • 3м