Зустріч із практичним фахівцем у галузі бухгалтерського обліку

Для студентів третього курсу ОП-19-1, які вивчають дисципліну «Облік за міжнародними стандартами фінансової звітності», 22.06.2022 була проведена відкрита он-лайн лекція. Зустріч на тему «Представлення фінансової звітності за міжнародними стандартами» проводила бізнес-консультант холдингової компанії «Astarta Holding N.V.» Василенко Наталія Костянтинівна.

Під час зустрічі Наталія Костянтинівна розповіла про основні напрями діяльності вертикально інтегрованого агропромислового холдингу в Україні, який веде соціально-відповідальний бізнес і виробляє продовольчі товари з орієнтацією на глобальні ринки (https://astartaholding.com/about/). Метою заняття було донести студентам, наскільки важливі знання з МСФЗ для подальшого їх застосування під час складання достовірної та надійної фінансової звітності, одержання державних грантів, кредитування тощо. Разом із фахівцем-практиком студенти обговорили структуру, міст і загальні вимоги до подання фінансових звітів на прикладі реального повного комплекту фінансової звітності «Astarta Holding N.V.».

Майбутні бакалаври виявили високий рівень зацікавленості даною темою і разом із викладачем курсу висловили щиру вдячність Василенко Наталії за змістовну та корисну зустріч!

Ми будемо раді продовжувати важливу для нас співпрацю у майбутньому!

  • 1
  • 2
  • 3