Зустріч із практичним фахівцем у галузі бухгалтерського обліку

04.10 2021 року відбулась відкрита он-лайн лекція для студентів другого курсу ОП-20-1, які вивчають дисципліну «Загальна теорія бухгалтерського обліку». Зустріч на тему «Облік основних засобів» проводила практичний фахівець у галузі бухгалтерського обліку, бухгалтер групи обліку основних засобів АТ «Прикарпаттяобленерго» Широка Жанна Ігорівна.

Під час зустрічі Жанна Ігорівна розповіла про специфіку роботи бухгалтера на великому підприємстві, ознайомила студентів з практичними аспектами обліку основних засобів на АТ «Прикарпаттяобленерго», проаналізувала особливості організації облікового процесу,  надала молоді багато корисної інформації щодо автоматичної обробки даних бухгалтерського обліку операцій з основними засобами з використанням  сучасної платформи SAP.

Такі зустрічі з практиками є досить результативними для студентської молоді, оскільки вони допомагають оволодіти ефективними практичними прийомами та навичками.

Кафедра «Обліку та оподаткування» висловлює особливу подяку Широкій Жанні Ігорівні за зустріч, яка значно розширила знання студентів в сфері бухгалтерського обліку основних засобів з дисципліни «Загальна теорія бухгалтерського обліку».

  • 1
  • 2