Зустріч гаранта освітньої програми «Бізнес-економіка» з магістрами

17 квітня 2024 року гарант ОПП "Бізнес-економіка" спеціальності 051 Економіка другого (магістерського) рівня вищої освіти, доцент Ірина Федорович, спільно із завідувачкою кафедри прикладної економіки Уляною Бережницькою, провели зустріч – робочу нараду із здобувачами даної освітньої програми 2023 року вступу. Гарант та представник адміністрації університету від випускної кафедри поінформували студентів про зміст та умови подальшого проходження переддипломної практики, вимоги до підготовки звітів, обговорили процедуру розробки і захисту магістерських робіт. На зустрічі також було закцентовано увагу на важливості апробації власних наукових досліджень та дотримання принципів академічної доброчесності. Зокрема, студентам запропоновано можливість участі у науково-практичній конференції, яка відбудеться в травні місяці 2024 року на базі інституту економіки та менеджменту ІФНТУНГ.

Під час зустрічі здобувачі за ІІ (магістерським) рівнем вищої освіти за освітньою програмою «Бізнес-економіка» ділились відгуками, піднімали до обговорення поточні питання, які виникають під час навчального процесу, а також пропонували власні рекомендації з його удосконалення та ОПП загалом.

Такі заходи є надзвичайно важливими для внутрішнього моніторингу якості підготовки здобувачів за освітньою програмою і дозволяють налагодити ефективне спілкування із безпосередньо отримувачами освітніх послуг.

 

  • 17.04.2024 1
  • 17.04.2024 2
  • 17.04.2024 3