Знаємо, як здобувати дуальну форму вищої освіти!

08.10.2021 р. координатор Центру дуальної освіти ІФНТУНГ проф. Перевозова І. В.  на зустрічі зі студентами-першокурсниками ОПП "Облік і оподаткування" провела он-лайн лекцію щодо форм здобуття вищої освіти та детально представила молоді дорожню карту щодо дуальної освіти в  ІФНТУНГ. З перших уст студенти отримали актуальну інформацію про особливості продовження їхнього навчання на дуальній формі, як відбувається зарахування та провадження навчання в процесі реалізації моделі дуальної освіти в університеті, які вакансії працедавців на ринку зі спеціальності 071 "Облік і оподаткування" тощо. 

Студенти отримали  відповіді на запитання щодо потреб ринку у кваліфікованих кадрах, як знайти перше місце роботи, як реалізувати свої права на дуальній формі освіти, які обовязки усіх учасників процесу навчання на дуальній формі та ін.

З цієї нагоди проф. Перевозова І. В. за просила молодих людей зробити перші кроки до професійного зростання і відвідати он-лайн Тренінг на тему: "CV, мотиваційний лист та зустріч з роботодавцем: підводні камені та лайфхаки". 

 

 

  • Знаємо, як здобувати дуальну форму вищої освіти!
  • Знаємо, як здобувати дуальну форму вищої освіти!
  • Знаємо, як здобувати дуальну форму вищої освіти!