Знання – то величезний скарб…

В Івано-Франківському національному університеті нафти і газу сьогодні – свято: Інститут економіки та менеджменту відправляє в самостійне плавання своїх випускників-магістрів. Роки навчання не минули, а пролетіли так швидко, що нині викладачі дивуються, як із колишніх невпевнених схвильованих абітурієнтів, котрі прийшли в ІФНТУНГ п’ять з половиною років тому, встигни сформуватися такі яскраві, зрілі особистості, котрих вони тепер із гордістю називають колегами.

Окрім магістерських дипломів і відзнак ректора ІФНТУНГ за успішне виконання навчальної програми і активну громадську позицію, випускники приймали численні вітання – від проректора з науково-педагогічної роботи університету Гораль Л.Т., директора Інституту економіки та менеджменту Дзьоби О.Г., благословення на добрий життєвий шлях – від пароха церкви св. Володимира та Ольги о.Андрія, від своїх наставників, які багато років вкладали в них і свої знання, і тепло своїх сердець.

Випускникам спеціальності «Економіка» урочисто вручила дипломи магістрів завідувачка кафедри прикладної економіки Бережницька У.Б., спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - завідувачка кафедри підприємництва і маркетингу Перевозова І.В., спеціальності «Облік та оподаткування» - завідувачка кафедри обліку та оподаткування Кафка С.М., спеціальності «Менеджмент» - завідувачка кафедри менеджменту та адміністрування Полянська А.С., спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» - завідувачка кафедри фінансів Фадєєва І.Г. І для всіх них, як дороговказ на майбутнє, звучала настанова о.Андрія: «Знання – це величезний скарб, але, як усі скарби, їх можна по-різному використовувати. Бажаю вам, щоб ті знання, які тут отримали, ви використовували мудро, розумно, щоб ви їх ніколи не застосували у злих намірах, але завжди були високоморальними і високодостойними людьми…».

                                                                                                                                                                                                              Слава Родич

 

 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7