Засідання студентського наукового гуртка кафедри прикладної економіки "Економіка та бізнес

28 жовтня 2022 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри прикладної економіки "Економіка та бізнес". На цей раз гуртківці закцентували свою увагу на використання вмінь та навиків науково-дослідницької роботи у навчальному процесі, зокрема щодо виконання курсових робіт з навчальних дисциплін.

Тематику зустрічі "Курсова робота: З чого почати? Як написати?", її мету окреслила напередодні керівниця гуртка — к.е.н., доцент кафедри прикладної економіки Тетяна Паневник, а здобувачі бакалаврських освітньо-професійних програм «Економіка бізнесу» та «Міжнародна економіка» з цікавістю їх підхопили і розвинули. Гаранти згаданих освітніх програм — к.е.н., доцент Ігор Андрійчук та к.е.н., доцент Ірина Метошоп також підтримали захід.  

Метою гуртка "Економіка та бізнес" є формування простору для співпраці, взаємодії та партнерства між здобувачами, викладачами, науковцями та практиками із врахуванням принципу студентоцентризму, і такі наукові обговоренні та дискусії забезпечують досягнення наміченої цілі.

  • 28.10.2022 засідання студентського наукового гуртка кафедри прикладної економіки "Економіка та бізнес"
  • 28.10.2022 (2) засідання студентського наукового гуртка кафедри прикладної економіки "Економіка та бізнес"