Запрошуємо студентів до поїздки в ЧОРНОБИЛЬ

 

Запрошуємо студентів Інституту природничих наук і туризму до участі в семінарі-тренінгу, присвяченому вшануванню 35-річниці пам’яті жертв та постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС та до дня охорони навколишнього середовища.

Організаторами івенту є: Кафедра екології та охорони навколишнього середовища ДВНЗ "УжНУ" Хімічний Факультет, Інститут природничих наук і туризму Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Студентський парламент ІФНТУНГ, Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник,  Державна установа Інститут геохімії навколишнього середовища НАН України.

Семінар-тренінг передбачає он-лайн конференцію за участі провідних фахівців в області ядерної фізики, а також оф-лайн частину – відвідування Чорнобильського біосферного заповідника (поїздка планується в проміжку 1-4 червня 2021 з однією ночівкою в Києві). ПЕРЕБУВАННЯ В ЗОНІ ВІДЧУЖЕННЯ ПРОХОДИТИМЕ З ДОЗИМЕТРОМ (ТОБТО ПОВНІСТЮ ПІД КОНТРОЛЕМ) БЕЗ ШКОДИ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я!

Завершальною частиною семінару-тренінгу передбачається конференція у змішаному форматі, де студенти-учасники представлять мікропроєкти (творчі наукові ессе, фото-відео презентації або інші варіанти креативного вираження власних вражень та набутого досвіду) на основі яких буде вручено сертифікати із зазначеною кількістю кредитів та можливістю перезарахування в наступному семестрі окремих модулів за відповідними дисциплінами із погодженням директорату інституту.

Студентський парламент ІФНТУНГ фінансуватиме проїзд та проживання студентів-учасників. Кількість місць обмежена.

Організатор від ІФНТУНГ доц. каф. Екології, д.т.н. Яцишин Теодозія.

Електронна пошта для комунікації: t.yatsyshyn@nung.edu.ua

Заявки на участь приймаються до 11.05.2021 за гугл-формою: https://forms.gle/mCTttXbHGXJQGD8G6