ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

22 та 27 грудня 2022 року відбувся прилюдний захист магістерських робіт. Студенти успішно представили результати своїх досліджень, які стосувались актуальних екологічних проблем не тільки України, а й Еквадору. Магістрами досліджувались екологічні проблеми поверхневих вод Франківщини, перспективи використання нетрадиційних джерел енергії у Карпатському регіоні, розвиток селевих потоків в межах Карпатського НПП, екологічна ситуація в зоні впливу Хмельницької АЕС, запропонована методика рекультивації відвалів в асимільовані природні конгломерати, запропоновані шляхи удосконалення напрямків поводження з ТПВ для м. Снятин, можливі напрямки утилізації відходів на основі гуми та нафтошламів нафтогазовидобування. Еспіноса Паз І Міньо Адріан, наш іноземний студент, із Республіки Еквадор надав екологічна оцінку впливу забруднення на річки Еквадорської Амазонки.

Голова комісії Начальник лабораторії моніторингу вод і ґрунтів НДПІ «ПАТ «Укрнафта» Арсен Пукіш відмітив високий рівень підготовки магістрів на базі кафедри екології.

Вітаємо наших студентів з успішним захистом магістерських робіт і бажаємо знайти себе, завжди бути допитливими, впевнено йти вперед і не зупинятись на досягнутому!

 

 

  • ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ
  • ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ
  • ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ
  • ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ