Юні гості в Інституті інженерної механіки та робототехніки!

Серію воркшопів для школярів в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відкрила команда Долинського ліцею «Науковий». Його вихованці відвідали низку найцікавіших локацій ІФНТУНГ. Чого лиш варті селфі біля славнозвісної нафтової качалки головного корпусу й мінералогічна перлина – Геологічний музей, а також лабораторії Інституту інженерної механіки та робототехніки!

Втім, сьогодні, окрім таких популярних в місті (та й в області) об’єктів, як Спортивний комплекс ім. Гемби А.П. та Центр інноваційного розвитку, працівники кафедри енергетичного менеджменту та технічної діагностики розповіли школярам про підготовку на її базі фахівців за освітньою програмою «Інженерія відновлюваної енергетики», адже нині відзначаємо Всесвітній день енергоефектиності. Наскільки важливе ощадливе використання ресурсів, показали події останніх двох років, коли вся Україна економила електроенергію та переймалась утепленням помешкань. До слова, багатьом громадам і громадським організаціям у цій справі допомагали саме фахівці ІФНТУНГ.

Треба сказати, що екскурсантам було цікаво побачити не лише кафедри, де готують фахівців технічних спеціальностей, але й відвідати Студентський парламент і профком, поспілкуватися зі студентами й довідатися більше про те, чим живе наша університетська молодь. Хтозна, можливо, багато з тих хлопців і дівчат, котрі побували нині в ІФНТУНГ як гості, незабаром стануть його повноправними господарями –  студентами.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця