Як стейкхолдери мотивують студентів до професійного зростання

На кафедрі буріння свердловин Інституту нафтогазової інженерії відбулася чергова зустріч із стейкхолдерами. Для студентів спеціальності 185 – Нафтогазова інженерія та технології освітньо-професійної програми «Буріння свердловин» та спеціальності 184 – Гірництво освітньо-професійної програми «Буріння нафтових і газових свердловин» лекційне заняття на тему «Сучасні породоруйнівні інструменти для буріння свердловин» провів випускник Інституту нафтогазової інженерії, працівник міжнародної компанії SLB, начальний відділу долотного сервісу LLC SMITH SERVICES UKRAINE  Андрій ВИТЯЗЬ. На лекційному занятті, окрім студентів, також були присутні запрошені викладачі кафедри буріння свердловин та кафедри нафтогазових машин та обладнання.

Фахівець-практик Андрій ВИТЯЗЬ коротко розповів про своє студентське життя, трудовий шлях та види діяльності компанії SLB. Презентуючи лінійку PDC доліт Smith Bits, лектор розповів про IADC классификатор PDC долот, сучасні підходи до їх проектування, виробництва, розробку та оптимізацію долотних програм, розробку програм відпрацювання бурових доліт, включаючи аналіз та оптимізацію КНБК, моніторинг та сервіс обладнання, що використовується. 

Лекція була надзвичайно інформативною та корисною для присутніх. Після лекції Андрій Олегович задовольнив цікавість студентів й викладачів, ґрунтовно відповідаючи на їхні  запитання.

Загалом лекція була продуктивною, знання та досвід роботи, якими поділився представник стейкхолдерів, поза сумнівом, позитивно вплине на якість підготовки фахівців нафтогазової справи та спонукатиме майбутніх фахівців  професійного саморозвитку та зростання.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4