ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ПУА ПРОЙШЛИ КОРОТКОСТРОКОВЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ


Науково-педагогічні працівники кафедри ПУА ІФНТУНГ користуються кожною нагодою, щоб підвищити свою професійну компетентність. Особливо тоді, коли є змога повчитися в колег-науковців, які нещодавно у форматі лекції-пресконференції презентували результати дослідження соцієтальних (психосоціальних) змін в Українському суспільстві протягом 1992-2023 рр. на тему "Коеволюція, російсько-українська війна і Українське диво". Захід був присвячений природі психосоціальних змін, що відбуваються в Україні останні 30 років, і зв'язку історичного минулого нашої країни з успіхами ЗСУ на фронтах російсько-української війни.

Організаторами лекції-пресконференції виступили доктор соціологічних наук Едуард Афонін і докторка наук з державного управління Ія Дегтярьова, а також Українська школа архетипіки, Паризький центр дослідження сучасності і повсякденності, Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України.

За результатами заходу викладачі кафедри ПУА Віктор Петренко, Лариса Мосора, Віталій Малімон і Олег Серняк отримали неоціненний досвід презентації результатів тривалих у часі досліджень, а також сертифікати про участь у короткостроковій онлайн програмі з підвищення кваліфікації, за що висловлюємо велику вдячність організаторам!


 

  • 2
  • 3
  • 4