ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР «Наукова молодь – потенціал відновлення України»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо ВАС взяти участь у роботі наукового семінару «Наукова молодь – потенціал відновлення України», який відбудеться 25 травня 2022 р. в онлайн-форматі. Семінар проводиться в рамках Всеукраїнського фестивалю науки.

У лютому 2022 році розпочалося вторгнення на територію України ворожих військ. Багато шкоди заподіяли військові дії, як для населення так і для довкілля. Війна призвела до виникнення надзвичайної ситуації, що спричинила екологічні, соціальні, економічні, медичні, психологічні та інші проблеми. Наразі важливим є відновлення навколишнього середовища, відбудова інфраструктури, подолання наслідків військової агресії в соціальному перерізі, проведення наукових досліджень, які охоплюють всі сфери забезпечення життєдіяльності суспільства та відновлення промислового виробництва, впровадження інноваційних технологій і підготовка висновків.

Мета заходу – створення середовища для обговорення шляхів відновлення та відбудови України в післявоєнний період, налагодження співпраці між молодими вченими університетів України.

Запрошуємо учасників круглого столу опублікувати тези доповідей у Збірнику матеріалів наукового семінару Реєстрація для участі у семінарі та подання матеріалів тез до 20.05.2022 за покликанням: https://forms.gle/bVobgQ6GqxNMsQGR9