Все - для Перемоги!

Ще недавно в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувався благодійний концерт за участю народного артиста України Богдана Сташківа, солістки обласної філармонії ім. І.Маланюк Оксани Романюк, артиста розмовного жанру Ігоря Чепіля й молодої співачки Оксани Данильчук, а вже сьогодні ми можемо відзвітувати колективу про використання зібраних тоді коштів.

Нагадаємо, що поштовхом до події стало звернення до колективу університету командування військової частини А 7030 , яке просило посприяти покращенню  матеріально-технічної бази частини. Тож до скарбнички на користь ЗСУ в результаті надійшло 50 тис.грн.  Із них було використано 39669 грн. – придбано необхідне обладнання для військових, зокрема пристрій для комп’ютерної діагностики автомобільної техніки 12-24 В, мультимарочний сканер для вантажних автомобілів «Thinkar Reader HD», балонні ключі до ЗИЛ 131 та до ГАЗ 66, акумулятори ВСТ-90 DOCKER А3(0).

Придбане обладнання передано представнику 102 обр ТрО, й ІФНТУНГ не випускає з уваги інші потреби наших захисників - на залишку є ще трохи більше 10 тис.грн. Тож співпраця триває.