Вітаємо студентів-стипендіатів ПАТ «Укрнафта»!

П’ятеро  студентів нафтогазових спеціальностей Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу отримали стипендії ПАТ «Укрнафта», які компанія призначає для заохочення студентів, розвиток талантів та зміцнення співпраці з профільним нафтогазовим ЗВО. 

До слова, стипендіальна програма заохочення студентів вже сьомий рік поспіль діє у межах співпраці ПАТ «Укрнафта» та ІФНТУНГ. Попри труднощі воєнного часу, «Укрнафта» продовжує підтримувати талановиту молодь.

Цьогоріч відбір стипендіатів проводився серед студентів 3-го, 4-го курсу бакалаврату та  1-го курсу магістратури інститутів Нафтогазової інженерії, Інженерної механіки та робототехніки та Факультету природничих наук.

Переможцями стипендіальної програми  стали:

Інститут нафтогазової інженерії :

  • Ярослав ПЕТРУСИК, студент групи НІВ-21-2;
  • Артур ГЛУБІЦЬКИЙ, студент групи НБм-23-1.

Факультет природничих наук:

  • Сергій ГРИЦІВ, студент групи НЗГ-20-1;
  • Андрій ПРОТАС, студент групи НЗФ-20-1.

Інститут інженерної механіки та робототехніки:

  • Денис КРАСУЦЬКИЙ, студент групи НІО-20-1.

Під час підбиття підсумків представники ПАТ Укрнафта зазначили: «Всі учасники програми приємно вразили своїм світоглядом, знаннями, бажанням розвиватися та рухатись вперед. Обрати  було не так просто. Найщиріші вітання переможцям та подяка всім учасникам за активність та ерудованість! Дякуємо ІФНТУНГ за  підготовку фахових спеціалістів нафтогазовидобувної галузі».