Віримо в ЗСУ! Підтримуємо ЗСУ!

Сьогодні, 25 жовтня, в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу з 10.00 до 16.00 триватиме благодійний ярмарок, виручені від якого кошти будуть направлені на підтримку Збройних сил України. З цією ініціативою виступив  Студентський профком університету, яку активно та масово підтримали студенти всіх інститутів.

Тож у холі Головного корпусу ІФНТУНГ від самого ранку гамірно: студенти розкладають товари, виготовлені власноруч чи куплені за власний кошт. На ярмарку1 можна придбати смаколики, солодощі, домашню випічку, а також купити книжки, підручники, картини, сувеніри, ігри, теплі речі тощо. На перервах викладачі і студенти матимуть змогу поласувати чимось смачненьким, а також прикрасити інтер’єр кафедри, кабінету, кімнати в гуртожитку чи власної оселі, поповнити свою домашню бібліотеку фаховою чи художньою літературою. Це все – заради шляхетної мети: допомогти ЗСУ швидше гнати російських окупантів з нашої землі.

2Першокурсниця Інституту природничих наук і туризму Тамара Коваль ділиться враженнями від організації акції: «Всі наші студенти розуміють, наскільки це важливо. Вони свідомі того, що будь-які донати роблять велику справу і є частиною корисної справи. Багато студентів принесли з дому домашню випічку, варення, смаколики, оформлені  в патріотичних кольорах Гроші збираємо на потреби військових. Скільки назбираємо – важко передбачити. Кому передамо, будемо вирішувати, коли підіб’ємо підсумки та обговоримо у Студентському профкомі сьогодні після акції».

З нею солідарна й студентка Інституту економіки та менеджменту Христина Василів: «Студенти нашого інститут теж активно відгукнулись на ініціативу профкому. Ми з однокурсницями приготували десерт, хтось купував для ярмарку продукти у магазинах, хтось ділився своїми речами. Ціни ставимо невисокі, але кожен охочий може заплатити свою більшу ціну. Одне варто додати, що нікого запрошувати до організації та участі в благодійному ярмарку двічі не доводилось. Тут ми демонструємо нашу позицію: «Віримо в ЗСУ!3 Підтримуємо ЗСУ!»

Щоб заохотити організаторів та учасників ярмарку, адміністрація інститутів погодилась на ініціативу додати бали на активну громадянську позицію при нарахуванні стипендій студентам-організаторам ярмарку того інституту, який назбирає найбільшу кількість грошей.

4P.S. Оголошення результатів благодійного ярмарку:

Загальна сума зібраних коштів — 40 006 грн.

Найщедріші (просто донати + ярмарка)— Інститут економіки та менеджменту (11 086 грн) та Інститут нафтогазової інженерії (7 047 грн).

Найактивніший (співвідношення учасників, товарних позицій та коштів) — Інститут архітектури, будівництва та енергетики — 6 564 грн.

Найбільша кількість вторгованих коштів (на ярмарці, без просто донатів) — Інститут природничих наук і туризму та Інститут гуманітарної підготовки та державного управління — по 5 655 грн.

Дякуємо  всім інститутам за участь, а також професорсько-викладацькому складу та ректорату!

Хто не встиг, але має бажання долучитися, можете скидати донати на картку — 4149499375711767 (Василів Х.)

Речі, які не продалися, будуть передані на благодійність. Також, пишіть у коментарі куди Ви пропонуєте перерахувати кошти

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10