ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ РЕЧНИКА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ АНДРІЯ ЮСОВА


У День Героїв відкриту лекцію для викладачів, студентів, слухачів та аспірантів кафедри публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ провів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов. Тема лекції – «Герої України: історія, сучасність та майбутнє». Ініціатором заходу став професор кафедри ПУА ІФНТУНГ Василь Остап’як.

Під час лекції присутні мали змогу поспілкуватися на тему актуальних проблем національної безпеки та національної ідентичності. Професори кафедри ПУА ІФНТУНГ Іван Лопушинський і Віктор Петренко, а також здобувачі освіти скористалися нагодою та поставили пану Андрію кілька питань щодо поточної ситуації в державі, реальних і потенційних викликів і загроз, а також зміни підходів держави до вшанування героїв сучасної російсько-української війни.

Такі зустрічі у важливі для нашої держави дні, якими без сумніву є День Героїв і День морської піхоти, зайвий раз мотивують нас до відчайдушної боротьби з агресором і здобуття спільної Перемоги України!


 

  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця