відкрита он-лайн лекція на тему «Організація діяльності суб’єктів малого підприємництва»

Цієї весни весь світ вимушено перейшов в онлайн. Хтось звик до цього формату ще до карантину, а комусь треба прикласти зусилля, щоб адаптуватися до нових реалій. Але і в онлайні, безперечно, є плюси. У цьому форматі є можливість запросити на зустріч зі студентами фахівців-практиків, яким у звичайних умовах важко було би відлучитися від робочого місця.

Так, сьогодні 15 лютого 2021 р. на кафедрі обліку та оподаткування була прочитана відкрита он-лайн лекція на тему «Організація діяльності суб’єктів малого підприємництва».

Лекцію студентам третього курсу групи ОП-18-1 першого бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" ОПП "Облік і оподаткування" з дисципліни «Облік і оподаткування суб’єктів малого підприємництва» представив запрошений лектор – державний реєстратор відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців управління реєстраційних процедур Виконавчого комітету Івано-франківської міської ради Матішак Олексій Олексійович

Проблематика лекції розкривала специфіку організації діяльності суб’єктів малого підприємництва. Матішак Олексій ознайомив студентів із практичними аспектами реєстрації суб’єктів малого підприємництва (як фізичних осіб, так і юридичних осіб) та їх ліквідації.

  • 1
  • 2
field_attachment
1.pdf44.52 КБ