Відбулося засідання Наглядової ради ІФНТУНГ

22 вересня відбулось чергове засідання  Наглядової ради Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Важко переоцінити важливість функцій Наглядової ради, яка відповідно до свого правового статусу є вищим органом управління державної установи та здійснює нагляд за її діяльністю та фінансовою стабільністю.

3На порядок денний було винесено чотири питання, які належать до компетенції Наглядової ради ІФНТУНГ.

З інформацію щодо внесення змін  у складі Наглядової ради виступила Юлія Ковалів, голова Наглядової ради (за згодою), заступниця Голови Наглядової Ради НАК «Нафтогаз України».

2Опісля члени Наглядової ради заслухали та затвердили звіт ректора ІФНТУНГ, академіка НАН України Євстахія Крижанівського про річні результати діяльності університету (2020-2021рр.). За підсумками звіту, університет успішно здійснює освітню й наукову діяльність. Проте, ще чимало необхідно зробити, щоб ІФНТУНГ залишався в когорті кращих закладів вищої освіти України.

На засіданні було розглянуте питання Стратегії розвитку ІФНТУНГ до 2025 року, а також відбулось обговорення питань діяльності університету. Всі дискусії довкола окремих питань були спрямовані на покращення освітнього процесу, випуск висококваліфікованих фахівців, затребуваних на ринку праці та орієнтованих на глобальні енергетичні виклики, продовження роботи над покращенням кількісних та якісних показників наукової діяльності, позиціонування університету в міжнародному просторі тощо.

 

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5