Відбулося перше засідання по проєкту «Карпатський культурний шлях»

       

        15 вересня 2021 року в м. Івано-Франківську відбулося засідання експертної групи проєкту  «Карпатський культурний шлях», що впроваджується громадською організацією «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

        Членами експертної групи затверджено склад експертної групи, Положення та Регламент, погоджено впровадження заходів проєкту, а саме створення Карпатського культурного шляху, як інтегрованого туристичного продукту культурної спадщини, та розробку концепції Карпатського культурного шляху; проведення аналітичного дослідження з вивчення стану та перспектив створення Карпатського культурного шляху; здійснення соціологічного опитування щодо включення об’єктів історико-культурної спадщини до Карпатського культурного шляху; формування бази даних об’єктів Карпатського культурного шляху.

      Учасники експертної групи висловили свої пропозиції щодо проведення досліджень, обговорили важливість діяльності експертної групи проєкту як дорадчо-консультативного органу та впровадження заходів проєкту. Одним з координаторів проєкту є Людмила Архипова – завідувач кафедри туризму Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, доктор технічних наук, професор.

 

 

  • Архипова Л.М.
  • Архипова Л.М.