Вічна пам'ять

З глибоким сумом повідомляємо, що 29 листопада 2022 року на 79-му році життя помер професор кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки ІФНТУНГ, доктор технічних наук Михайлів Микола Іванович.

За майже п’ятдесят років роботи у університеті працював на посадах  заступника декана вечірнього факультету, декана факультету автоматизації та електрифікації, завідувача кафедри електропостачання та електрообладнання промислових підприємств, був членом спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій Д 21.06.01 та членом координаційної ради з  енергетичних питань  Івано-Франківської ОДА. Працював над «Комплексною програмою енергозбереження в Івано-Франківській області в 2000-2005 роках».

Серед його наукових інтересів: енергозбереження та впровадження нетрадиційних і відновлюваних джерел енергії та зменшення техногенного навантаження енергетики на навколишнє середовище.

Керівництво та весь колектив ІФНТУНГ висловлює щирі слова скорботи і співчуття рідним, близьким, колегам, всім тим, хто знав Миколу Івановича, щиро розділяє тугу і гіркоту втрати. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях! Царство Небесне…