У Науково-технічній раді Міністерства енергетики України - зміни

Міністр енергетики України Герман Галущенко підписав Наказ, згідно з яким, відповідно до Положення про Міністерство енергетики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 р. № 507, наказу Міністерства енергетики України від 11 вересня 2023 р. №276 «Про підпорядкування структурних підрозділів апарату Міністерства енергетики України та розподіл функціональних обов’язків між керівним складом Міністерства», зважаючи на кадрові зміни в апараті Міністерства енергетики, внесено зміни до Складу Науково-технічної ради Міністерства енергетики України та її Секцій, затвердженого наказом Міністерства енергетики України від 05.04.2021 р. № 53.

Зокрема, до складу секції «Нафтова, газова та нафтопереробна промисловість» Науково-технічної ради Міністерства енергетики України введено ректора Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, доктора технічних наук, професора Ігоря Чудика.

Університетська спільнота щиро вітає свого очільника й зичить успіху у впровадженні наукових напрацювань нашого колективу у справу побудови енергетичної безпеки держави!