«Успіх в бізнесі» – серед кращих на Ярмарці громадських ініціатив

Проєкт «Успіх в бізнесі»  відібраний в переліку кращих за результатами конкурсу громадських ініціатив міст Івано-Франківська та Запоріжжя, що відбувається в рамках Ярмарки громадських ініціатив від Всеукраїнської ініціативи «Активна громада». Метою заходу є сприяння обміну досвідом реалізації громадських ініціатив у різних сферах життєдіяльності між громадянами, активістами, представниками політичних партій та органами місцевого самоврядування для впровадження реформ та розвитку добробуту громад України.

Чим же захопив проєкт гендерних ініціатив «Успіх_в_бізнесі», який є навчальним теоретико-практичним курсом з основ започаткування та ведення бізнесу для жінок міста Івано-Франківська та який впроваджується  кафедрою прикладної економіки на базі Центру розвитку підприємництва «Бізнес-інкубатор» Інституту економіки та менеджменту  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу? Проєкт, головною метою якого є популяризація та сприяння активізації підприємницького потенціалу українського жіноцтва щодо організації власного бізнесу в сучасних умовах господарювання?

У короткому відеоролику зібрана інформація про проєкт, який відбувається за підтримки Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради, його ініціаторів та координаторів, серед яких  завідувачка кафедри прикладної економіки ІЕМ ІФНТУНГ й координаторка ЦРП «Бізнес-інкубатор» Уляна Бережницька та завідувачка ЦРП «Бізнес-Інкубатор» Оксана Самборська.

Івано-франківський успішний проєкт виділяється своєю креативністю, ефективністю та затребуваністю, тож, без сумніву, вартий  наслідування!

Довідково. Конкурс проходить в рамках проєкту «Активна Громада: право вибору», що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування, наданого Агентством США з Міжнародного Розвитку.
Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України.

Довідково. Гендерна ініціатива «Успіх в бізнесі» проекту ПРОМІС впроваджується на території міста Івано-Франківська протягом 6-ти місяців з жінками – потенційними підприємницями. Інноваційність курсу полягає у тому, що навчання проводяться із застосуванням практичних кейсів та навчальних матеріалів, які використовуються на практичних заняттях в університеті, водночас із адаптацією потреб для слухачів. В рамках проекту передбачено також консультації та індивідуальний супровід потенційних підприємниць.