Участь в конференції взяв від Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, професор кафедри публічного управління та адміністрування, доктор політичних наук Василь Остап’як. З колегами університету «Akademię Sztuki Wojennej»


Інтенсивні зміни в міжнародному безпековому просторі, вимагають поглибленої дискусії щодо майбутньої форми середовища безпеки в його національних та міжнародних вимірах. В умовах військової агресії росії проти України, міграційної кризи, зростання сепаратистських настроїв, глобального погіршення економічної ситуації, збереження єдності в структурах НАТО та ЄС вся Європа, включно з Польщею і Україною, як важливий суб’єкт у міжнародних відносинах на східному фланзі Північноатлантичного альянсу, стикається з численними викликами та загрозами, що виникають в глобальному просторі. Беручи до уваги динаміку цих змін та з метою задоволення потреби в обміні думками академічної спільноти щодо майбутньої архітектури безпеки ЄС, Інститут стратегічних досліджень Департаменту національної безпеки та Академії військового мистецтв Республіки Польща провели конферецію I Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Prognozowanie zmian w środowisku bezpieczeństwa narodowego imiędzynarodowego RP".

Участь в конференції взяв від Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, професор кафедри публічного управління та адміністрування, доктор політичних наук Василь Остап’як. З колегами університету «Akademię Sztuki Wojennej» розглянули теми безпеки і загроз, що є особливо актуальним в умовах війни росії проти України.


 

  • 2k
  • 3k
  • 4k
  • 5k
  • 6k

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця